fbpx
AC

Pe coclauri cu oameni faini și Dacia Duster 1.3 Tce

15 August 2019

Nu sunt un mare cunoscător în domeniul auto. De obicei când pățesc o chestie câtuși de minoră prefer să merg la un service specializat să rezolv problema și evit să fiu genul de român care se dă bun la toate, dar care uneori poate agrava o situație în loc să o remedieze. Dar ador să conduc orice mașină îmi pică pe mână, că e veche sau nouă, mai mare sau mai mică, cu volan pe stânga sau pe dreapta… îmi place să experimentez.

Cu Simona și Bogdan am vrut să mergem pe dealuri, munți, prin pădure și locații în care să creăm amintiri frumoase împreună.

Prin bunăvoința celor de la Darex Auto Suceava am avut ocazia de a testa personal la această ședință foto noul Duster cu motorizare 1.3 TCe. Știu prea puține detalii tehnice și înțeleg și mai puține ca să vă spun ce înseamnă fiecare termen, de la ce vine TCe și câți cai putere are mașina. Dacă e un lucru pe care îl știu este că mi-a întrecut așteptările! Și în general o astfel de experiență îți îmbunătățește imaginea mărcii Dacia în ochii tăi sau ți-o schimbă dacă aveai prejudecăți. O mașină care pentru mine a trecut cu brio toate testele de șofer entuziast și nu expert. Prin ce drumuri accidentate am mers s-a comportat exemplar, e o plăcere să o conduci și a urcat cu brio pante de aproape 35 sau 40 (cred) de grade înclinație. Și vorbesc de tracțiune 2×4, ceea ce m-a impresionat! La prima impresie crezi că e mică capacitatea motorului, dar se mișcă extrem de bine și fuge cum nu te-ai aștepta.

Acestea fiind spuse vă las mai jos o mică selecție de cadre atât cu acest exemplar de Duster, cât și cu Simona și Bogdan de prin locurile pe unde am fost.

 

 

 

  • Leave a comment