fbpx
AC

Eu sunt Adrian! Născut și crescut în Suceava, răzeș din cetatea lui Ștefan cel Mare, dar cu planuri mai mari ce depășesc granițele acestei zone extrem de frumoase. Împreună cu iubita mea Anna avem adoptate două pisici (Tobias și Maw) și un metis de husky (Mara) care ne înveselesc momentan fiecare zi din viața noastră.

Sunt un fotograf de nuntă și de eveniment de aproape 9 ani, dar pot spune că am atins un nivel mai profesionist de aproximativ 4 ani, timp în care am ajuns să mă îndrăgostesc de fotografie în adevăratul sens al cuvântului.

Am început să interacționez mai mult cu cei din jurul meu încă din 2008 de când am devenit DJ de muzică trance sub numele de Tesla System, o pasiune pe care o păstrez până în ziua de astăzi. De câțiva ani iau parte și ca fotograf la evenimente cu muzică electronică din țară. În 2011 am fondat o trupă de teatru în Suceava în care am activat ca actor amator, dar și coordonator pentru 6 ani și am jucat în fața a mii de spectatori, fapt care dă de înțeles că iubesc să fiu înconjurat de oameni și să socializez cu ei.

Ca fotograf îmi doresc să fiu alături de oameni dragi în momente importante din viața lor, indiferent că e vorba de o nuntă, botez, logodnă, concert sau orice moment ce aduce bucurie în sufletele lor. Îmi doresc prieteni, nu simpli clienți, îmi doresc experiențe deosebite, nu prestarea mecanică a unui serviciu, îmi doresc ca fotografia să rămână amintirea unor  momente cu care cel mai probabil nu ne vom mai întâlni niciodată.

Zâmbește mai mult, apreciază orice lucru mărunt și nu lăsa viața să treacă pe lângă tine!